Jiepeer's Vasilla "MILLA" & Lone Wolf Of Kiyara's Wolf Pak "TOPI"


Millan ja Topin pentue...
Pentujen sukutaulu

Millalla on A-lonkat, kyynärpäät 0/0 ja terveet silmät.
Näyttelytulos PN2 SERTI CACIB.

Millalla on vetäminen ollut verissä varmaan syntymästään saakka, on erittäin innokas ja työskentelee hyvin. Milla tuotiinkin Ruotsista nimenomaan valjakon vahvistukseksi ja nyt kun saimme vielä toisen hyvin vetävän malamuutin Millan seuraksi niin ehkäpä lähdemme tulevaisuudessa kilpaurillekin :)
Milla rakastaa ihmisiä ja luuleekin olevansa sylikoira.
Millalla on yksi pentue joka on nyt pikkuisen yli vuoden vanha ja kuulemma vetointoa löytyy kaikista.

Topilla on A-lonkat, kyynärpäät 0/0 ja silmät terveet, tosin uusinta kuvauksessa merkittiin koiranettiin Topille RD tulkinnanvarainen, sillä Topilla on kolme minimaalista pistettä silmässä ja nyt kun kaikki "löydökset" uuden silmätarkistuslomakkeen myötä merkitään niin Topillakin on ko. merkintä (tulkinnanvarainen - joka tulee siitä että niitä on niin vähän ja ovat niin pieniä) Tässä tietoa:
RD l. verkkokalvon vajaakehitys on synnynnäinen silmän kehityshäiriö, jossa on eri vakavuusasteisia häiriöitä, lievistä paikallisista verkkokalvon poimuista sokeutta aiheuttaviin suuriin muutoksiin. Nämä muutokset voidaan todeta jo pennuilla. Paikalliset verkkokalvon poimut ovat vaarattomia, ja koirat, joilla on vain joitakin poimuja silmänpohjassa, saavat silmätarkastuksessa vain merkinnän poimuja ja niitä ei suljeta pois jalostuksesta. RD pysyy koko eliniän samana eikä muutu miksikään.
Tarkistutimme koko T-pentueen silmät ennen luovutusta ja ne olivat kaikilla terveet !!

Topi on käynyt viidessä näyttelyssä ja niistä paras on tähän mennessä ERI1, vara-serti ellei sitten oteta lukuun viimevuoden messukeskuksen pentunäyttelyä jossa Topi oli 7kk vanha ja oli ROP-pentu.
Topi tuotiin Saksasta meille rekikoirakennelistä juuri valjakkotarkoitusta varten.
Tässä pojassa on energiaa vaikka muille jakaa. Topi omaa erittäin hyvän työskentely motivaation ja juoksikin reen edessä jo viime kevät talvella. Topi on luonteeltaan erittäin kiltti ja vilkas.
Näistä pennuista odotamme todellisia rekikoiria :)
Molemmat vanhemmat ovat tavattavissa kotonamme

Olen ALMA-yhdistyksen jäsen, sekä Suomen Samojedinkoira yhdistyksen jäsen, olen myös allekirjoittanut KENNELLIITON KASVATTAJASOPIMUKSEN, olen myöskin SuKoKan (suomen koirankasvattajat ry:n) jäsen.

Pennut syntyvät ja kasvavat perhemme parissa sisällä kodissamme ja viettävät aikaa myöskin ulkona. Käytämme kaikki pennut eläinlääkärin tarkastuksessa ja asennutamme niille mikrosirut ennen luovutusta. Pentumme myydään rekisteröityinä kattavien ruokinta ja hoito-ohjeiden kera. Tarvittaessa meiltä saa neuvoja ja apua aina kun siltä tuntuu! Pentumme ovat hyvin sosiaalisia, ovat tottuneet kodin hälinään, lapsiin ja muihin koiriimme jo ennen luovutusta. Kennelissämme asuu tällähetkellä seitsemän alaskanmalamuuttia.
Olette tervetulleita tutustumaan meihin ja koiriimme!
Kennelimme jokainen koira on osa elämäämme ja ne tulevat viettämään elämänsä loppuun saakka meillä!!


Etusivu