JV-10 SnoCrib Widebay Pelan "PELAN" &
Nuurvikin Stuyahok Shesh "OTTO"

Pelan ja Otto on testattu eivätkä kanna Polyneuropatiageeniä joten pennut eivät voi siihen sairastua!


Pelanin takaa löytyy useita Alaskanmalamuuttien Erikoisnäyttelyn voittajia

PENNUTPelan

Otto

PELAN

OTTO

Pentujen sukutaulu

KasvatuksemmeMolemmilla koirilla on A-lonkat, kyynärpäät 0/0 ja terveet silmät ja molemmat omaavat hyvän vetoinnon. Odotamme pentueesta erittäin hyväluonteisia sekä rodunomaisia vetointoisia pikku muutteja =)

Pelan on tuotu Ruotsista ja on meidän Demin ja Nuutin pojan jälkeläinen. Pelan on sijoituksessa ystäviemme Ulla-Maijan ja Vennan luona Simossa. Heillä on useita malamuutteja ja mm. kasvattimme "Inka". Perhe ajaa aktiivisesti valjakoilla ja Pelan onkin jo talvet juossut valjakossa ja osoittanut työskentelyintonsa.
Pelan rakastaa ihmisiä aivan hirveästi ja heittäytyykin usein selälleen rapsuteltavaksi =)
Nuoresta iästä huolimatta Pelan on pärjännyt näyttelyissä hyvin (mm. VSP + serti) ja saikin Juniori Voittaja -10 tittelin Messukeskuksessa.

Oton omistaja Jaana kertoo :
Otto on hurmannut meidät täysin periksiantamattomalla ja iloisella luonteellaan. Otto elelee " laumassamme", johon kuuluu kahden aikuisen lisäksi kolmevuotias tyttö, Urho-malamuutti ja kolme kissaa.
Oton parhaita puolia on ehdottomasti positiivinen luonne ja se, että hän on täysillä aina mukana kaikissa uusissa jutuissa. Oton lempiharrastus on ehdottomasti vetojutut, talvella mennään reellä ja kesällä kick bikella, innokkaana poika vetää myös pientä tytärtämme ja hänen kavereitaan ahkiossa.
Näyttelyura ei ole pojalle auennut, koska me omistajina emme ole siitä touhusta niin innostuneita vaan olemme valinneet roduksemme alaskanmalamuutin nimenomaan rekiharrastus mielessämme. Harrastuskaverina Otto onkin vertaansa vailla, aina valmis lähtöön valjaat nähdessään.
Välillä reippaankin rekikoiran yllättää "halipula" ja silloin saa joku syliinsä 45kg nuolevaa ja rapsutuksia tahtovaa malamuuttia.
Kaikessa ihanuudessaan Otto osaa olla todella raivostuttava ja itsepäinen otus, joka tuhoaa kukkapenkit, syö kaiken minkä löytää ja omaa todella ison egon, eli Otto on kaikkea sitä, mitä me malamuutilta odotimmekin, emmekä luopuisi tästä rakkaasta koiruudesta mistään hinnasta, ikinä!!!


Olen ALMA-yhdistyksen jäsen, sekä Suomen Samojedinkoira yhdistyksen jäsen, olen myös allekirjoittanut KENNELLIITON KASVATTAJASOPIMUKSEN, olen myöskin SuKoKan (suomen koirankasvattajat ry:n) jäsen.

Pennut syntyvät ja kasvavat perheemme parissa sisällä kodissamme sekä viettävät aikaa myöskin ulkona.
Eläinlääkäri tulee kotiimme tarkistamaan pennut ja samalla ne saavat mikrosirut.
Pentumme myydään rekisteröityinä kattavien ruokinta ja hoito-ohjeiden kera.
Tarvittaessa meiltä saa neuvoja ja apua aina kun siltä tuntuu!
Pentumme ovat hyvin sosiaalisia, ovat tottuneet kodin hälinään, lapsiin ja muihin koiriimme jo ennen luovutusta.
Kotonamme asuu tällähetkellä kahdeksan alaskanmalamuuttia ja sijoitus+kimppakoiria on useita.

Olette tervetulleita tutustumaan meihin ja koiriimme!

Kennelimme jokainen koira on osa elämäämme ja ne tulevat viettämään elämänsä loppuun saakka meillä!!


Etusivu