ALASKANMALAMUUTTIYHDISTYKSEN SUOSITUSPENTUE ON SYNTYNYT 17.08-04

kuvia pennuista Pojat 04.09-04 Tytöt 04.09-04
pennut 18.09-04 Pojat 22.09-04 Tytöt 22.09-04


Opri

Nuutti

Opri on toinen kennelimme kantanartuista ja hankittu nimenomaan Nuutille morsiammeksi. Meillä on ollut hiukan epäonnea yhdistelmän aikaansaamiseksi, mutta tällä kertaa kaikki sujui oikein hyvin.

OPRI sai kuusi kaunista tyttöpentua ja kolme potraa poikaa!!

Pennut syntyivät kodinhoitohuoneessamme ja kasvavat perheemme parissa, sisällä kodissamme ja viettävät aikaa myöskin ulkona. Käytämme kaikki pennut eläinlääkärin tarkastuksessa ja asennutamme niille mikrosirun ennen luovutusta, otamme myös kaikille pennuille pentuevakuutuksen. Pentumme myydään rekisteröityinä kattavien ruokinta ja hoito-ohjeiden kera. Tarvittaessa meiltä saa neuvoja ja apua aina kun siltä tuntuu! Pentueemme ovat hyvin sosiaalisia, ovat tottuneet kodin hälinään. lapsiin ja muihin koiriin jo ennen luovutusta. Kennelissämme asuu tällähetkellä viisi alaskanmalamuuttia ja olette tervetulleita tutustumaan meihin ja koiriimme.

Osa pentuvaraajista on jaksanut odottaa jo kauan!! Siitä heille KIITOS!

Opri on erittäin hyvä valjakossa, on hyvin sosiaalinen muiden koirien kanssa ja tuleekin kaikkien kanssa juttuun. Opri ja Nuutti täydentävät erittäin hyvin toisiaan. Nuutti on raskasrakenteinen ja massiivinen, Opri taasen on siro mutta silti korkea.


Oprilla on A-lonkat, kyynärpäät 0/0 ja silmät OK (tark-03). Nuutilla on B-lonkat(A/B), kyynärpäät 0/0 ja silmät OK(tark-04).

Nuutti voitti vuonna 2003 alaskanmalamuuttien erikoisnäyttelyn sekä alaskanmalamuuttien näyttelykoirakipailun. Nuutti on yhdistyksen suositusuroslistalla.

Molemmat ovat suorittaneet ALMA yhdistyksen vetonäytön sekä käsiteltävyysosan.

Etusivu